Bereidingswijze
ui en look stoven in verse boter
scampi toevoegen,kruiden met cayenne ,zout en curry (snuifje van elk) en nadat het hoofdje het staartje een zoentje gegeven heeft , scampi uithalen
toevoegen van room , tomaten purree (2 eetlepels) en de saus laten inkoken
op het einde voeg je er de scampi nogmaal aan toe om het geheel dan opnieuw op te warmen
scampi toevoegen,kruiden met cayenne ,zout en curry (snuifje van elk) en nadat het hoofdje het staartje een zoentje gegeven heeft , scampi uithalen
toevoegen van room , tomaten purree (2 eetlepels) en de saus laten inkoken
op het einde voeg je er de scampi nogmaal aan toe om het geheel dan opnieuw op te warmen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
goedgekruide lekkernijen uit warme wateren
Ingrediƫnten
7 scampi p.p
zout , cayenne , curry , tomatenpuree(zelfgemaakte), room , lookteentje , ui,
zachte visbouillon
zout , cayenne , curry , tomatenpuree(zelfgemaakte), room , lookteentje , ui,
zachte visbouillon
Leuke tips
smakelijk eten , en dit gerechtje kan ideaal worden afgerond met een prachtige chardonnay wijn
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118924
Homepage ID
2845
Smaak
P
Teller
987
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zachte visbouillon bereiden
lookteentje en ui samensnijden , heel fijn
scampi pellen (even in lauw water onderdompelen,dan pellen ze gemakkelijker)
en darmkanaaltje uithalen.
lookteentje en ui samensnijden , heel fijn
scampi pellen (even in lauw water onderdompelen,dan pellen ze gemakkelijker)
en darmkanaaltje uithalen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht