Mediterrane Kabeljauw

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/22/1998 - 17:28
Bereidingswijze
De boter in een schaal doen.De fijngehakte ui
knoflook en geraspte wortelen toevoegen.De visfilet met citroen besprenkelen in stukjes snijden en in de schaal doen.Water witte wijn en cognac erbij gieten.Het geheel met zout en wat cayennepeper bestrooien en afgedekt op ongeveer 600 watt in 12 minuten gaar laten worden.Tussundoor een paar keer voorzichtig roeren
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Magnetron recept
Ingrediƫnten
30 g boter,1 ui,1teen knoflook,2wortels
400 g kabeljauwfilet,1 citroen,5 eetlepels
water,5 eetlepels witte wijn,1 eetlepel
cognac,zout en cayennepeper.
Hulpmiddelen & keukengerei
n.v.t.
Leuke tips
Lekker met wat puree en verse wortelen en peultjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118922
Homepage ID
2184
Smaak
N
Teller
1189
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui hakken,wortels raspen visfilet in stuken
snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
generaal