Broccoli met Friese nagelkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/22/1998 - 17:22
Bereidingswijze
Roer de eieren, creme fraiche, kaas en de broccoli door elkaar en breng het verder op smaak met een beetje peper en zout.
Bekleed de vorm.
Vervolgens de vulling verdelen over het deeg.
Oven op 200 graden voorverwarmen.
Bak de taart daarna in 45 min. gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige taart
Ingrediƫnten
Voor het deeg:
250 gram bloem
125 gram boter
1 ei
snufje zout
2 eetlepels koud water
Voor de vulling:
500 gram broccoli
150 gram Friese nagelkaas
3 eieren
2 1/2 dl. creme fraiche
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan,kaasrasp,cakevorm
Leuke tips
Schenk er een overheerlijke Bourgogne bij temp.15-16 graden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
118921
Homepage ID
1305
Smaak
N
Teller
1344
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het deeg en laat het een half uurtje rusten in de koelkast.
Blanceer de broccoliroosjes 2 min. in kokend water.
Rasp de kaas.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kookkanjer