Vruchtenflap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/22/1998 - 13:24
Bereidingswijze
Leg de vierkante lapjes deeg in een punt naar je toe op het papier, leg voor de helft de vruchten er op en vouw het deeg dicht in een driehoek, bevochtig de randen zodat deze aan elkaar plakker.
Leg ze in de oven volgens de beschrijving die op de verpakking van het deeg staat.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zoete lekkernij
Ingrediƫnten
Kant en klare bladerdeeg (diepvries)
Diverse vruchten
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven en bakpapier.
Leuke tips
Erg lekker bij de koffie en warme chocolademelk
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
118915
Homepage ID
1851
Smaak
Z
Teller
833
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat het deeg ontdooien.
Als men appels of peren gebruikt stoven met kaneel en suiker.
Als men kersen gebruikt ontpitten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
heidi