pasta rudolfo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/22/1998 - 00:53
Bereidingswijze
Een scheut gewone olijfolie in de pan en heet laten worden.Gesnipperd uitje erbij en glazig laten worden. De klein gesneden olijven er bij plus de in blokjes gesneden ham.Door en door warm laten worden.De runderfond toevoegen
Gelijktijdig de pasta koken als de pasta gaar is doe je 3 a 4 el room bij het ham - olijfmengsel en een beetje sambal of een heet pepertje naar smaak toevoegen.
De pasta afgieten en het ham - olijfmengsel door de pasta mengen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pasta met olijven en ham .Ook lekker voor mensen die denken dat ze geen olijven lusten
Ingrediƫnten
Klein soort pasta. Blikje ham.Groene olijven.
Uitje. Room . Pittig pepertje of een beetje sambal. Fkinke scheut runderfond.
Leuke tips
De olijfpasta serveren met parmezaanse kaas
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118911
Homepage ID
2711
Smaak
N
Teller
552
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ca. 30 - 40 olijven klein snijden.Ui snipperen. Ham in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pastaman