witte chocofantasie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/21/1998 - 20:03
Bereidingswijze
Smelt de chocolade in het water op ongeveer 40 graden.
Week de gelatineblaadjes in een beetje water en los ze op in de gesmolten chocolade.
Voeg de mandarine napoleon toe en laat het geheel afkoelen bij kamertemperatuur.
Klop de slagroom, maar het mag niet helemaal stijf zijn.
Vermeng de slagroom en het chocolademengsel met elkaar.
Schep het mengsel in kleine schaaltjes en laat het opstijven in de koelkast.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Witte chocolade mousse
Ingrediƫnten
250 gram witte chocolade
240 cc water
9 gram gelatineblaadjes
40 cc mandarine napoleon
500 cc slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
6 kleine schaaltjes.
mixer met kloppers
Leuke tips
serveren met een glaasje mandarine napoleon.
garneren met een toefje slagroom en manderijnenpartjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
118907
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
1307
Waardering aantal
3
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy