Bleekselderij Aardappelschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/21/1998 - 17:57
Bereidingswijze
Aardappels koken, afgieeten en fijnstampen. Zoveel melk er door roeren tot een smeuige massa ontstaat.
Bleekselderij in smalle boogjes en de tomaten in kleinde stukjes snijden.
Bak de spekreepjes. Voeg de bleekselderij en de tomaten toe. Deze ongeveer 6 min. meebakken.
Roer de ham erdoor en breng het vlees/groentemengsel op smaak.
Schep het mengsel in een ovenschaal en strijk de puree erdoor.
Strooi de kass over de puree. Het moet op 200 graden ongeveer 30 minuten in de oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
apart en gemakkelijk
Ingrediƫnten
1kg aardappels
zout, peper
1,5 dl melk
2 vlees/tros tomaten
150 gram magere spekreepjes
150 gram magere achterhamreepjes
75 gram geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
118906
Homepage ID
2700
Smaak
N
Teller
1358
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tryntsje