Tagliatelle Met Zalmforel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/21/1998 - 12:18
Bereidingswijze
laat de pasta goed uitlekken in een vergiet en meg het door de saus
verdeel de pasta over de borden en leg de visfilets erop
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk
Ingrediƫnten
150 gr. groene tagliatelle
zout
2 zalmforel(300 gr.)
1 el. citroensap
versgemalen peper
50 gr. boter
1 dl. droge witte wijn
2 el. fijngehakte peterselie
1 el. fijngehakte dille
1 bekertje crem fraiche
enkele partjes citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
pan met anitbaklaag
Leuke tips
garneer met citroen

eet smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118905
Homepage ID
1461
Smaak
N
Teller
2946
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar
besprenkel intussen de visfilets met het citroensap en bestrooi ze met zout en peper
smelt de boter in de koekepan met een antibaklaag en roer de wijn en de fijngehakte kruiden erdoor
leg de visfilets erin en laat ze met de deksel erop ca. 6 min. gaarstoven,keer de filets halverwege
neem de filets voorzichtig uit de pan en houd ze warm
roer de creme fraiche door het stoofvocht en breng de saus al roerende aan de kook
breng de saus op smaak met zout en peper
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marjon