Heldere Champignonsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/20/1998 - 21:08
Bereidingswijze
Smelt de roomboter in de pan. Bak hierin zachtjes de uien. Voeg de champignons toe en bak ze een beetje aan. Verkruimel de blokjes kippebouillon erboven en voeg het water toe.
Breng het geheel aan de kook. Voeg tenslotte de cognac en de fijn gesneden peterselie toe.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snelle herfstsoep
Ingrediƫnten
1 flinke ui, 1,5 l kippebouillon, 500 gram champignons, een klontje roomboter, een scheut cognac, verse peterselie, peper & zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan.
Leuke tips
Serveren met een beetje geroosterd brood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
118903
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
6643
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui in dunne, halve ringen snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan