Biefstuk Met Champignonsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/20/1998 - 21:00
Bereidingswijze
Bouillon en cognac op hoog vuur een beetje laten inkoken.
Biefstuk bestrooien met peper & zout, bakken in de roomboter. Uit de pan nemen en warmhouden in alu-folie.
In braadvocht ui en knoflook licht bakken, champignons toevoegen. Regelmatig doorscheppen en op hoog vuur bakken. Vloeistof van bouillon en cognac toevoegen, even laten doorkoken. Bekertje creme fraiche toevoegen en goed doorroeren.
Met allesbinder dikvloeibaar maken.
Afbeelding
Biefstuk Met Champignonsaus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk herfstgerecht.
Ingrediƫnten
3 dl runderbouillon, 1 flinke scheut cognac, 400 gram champignons*, 1 teentje knoflook, 1 klein uitje, 1 bekertje creme fraiche (125 gr), 75 gram roomboter, 4 biefstukjes (a 100-125 gram), allesbinder, peper & zout
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie
Leuke tips
Biefstuk op (voorverwarmd) bord leggen, saus er gedeeltelijk overheen scheppen.
Serveren met gegratineerde aardappelpuree en spruitjes of bloemkook.
* probeer ook eens een mengsel van verschillende paddestoelen, zoals kastanje-paddestoelen e.d.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118902
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
11409
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
108
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
knoflook teen persen, champignongs schoonvegen en in stukken snijden, uitje snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan