Geitenkaas Met Spinaziesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/19/1998 - 18:09
Bereidingswijze
Beleg 2 plakjes bladerdeeg met een flinke plak geitenkaas. De ronde kaas met zo'n ribbelrandje is het lekkerst. Smeer er een eetl. pesto overheen. Leg het 2e plakje bladerdeeg over de kaas en druk de randjes met een vork goed aan. Bak de pakketjes in de oven op 180 graden in 20 minuten. Intussen verwarm je de spinazie in de magnetron of in een pannetje. Giet enige lepels spinazie in een diep bord en leg de bladerdeeg pakketjes er bovenop.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bladerdeegpakketje gevuld met geitenkaas in een spinaziesaus.
Ingrediƫnten
Bladerdeeg, geitenkaas, groene pesto, spinazie a la creme.
Leuke tips
Meteen opeten anders wordt het bladerdeeg zacht van de spinazie. Meestal is dit voldoende als hoofdgerecht maar je kunt er natuurlijk gebakken aardappels bij eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118877
Homepage ID
2106
Smaak
N
Teller
1656
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
43
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Blederdeeg en spinazie laten ontdooien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandra