Omelet Met Tomaten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/19/1998 - 17:20
Bereidingswijze
Stoof de tomaten in het steelpannetje met een beetje boter tot er een brij ontstaan is. Klop het eiwit en eigeel met peper en zout en roer dit met de punt van een vork door de tomatenbrij. Laat de omelet op een laag vuur stollen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker voor tussendoor
Ingrediƫnten
500 gr. tomaten of blikje van 500 gr. gepelde tomaten , 4 eieren , peper en zout , 30 gr. margarine of 4 eetl. olijfolie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Schilmesje
Houten lepel
Garde
Vork
Steelpannetje
Koekepan
Leuke tips
Je kan er natuurlijk nog meer groenten door doen , als prei of paprika. Ook kan je er gebakken spekjes door doen om het een beetje pittiger te maken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
118874
Homepage ID
2647
Smaak
N
Teller
513
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Als je verse tomaten gebruikt moet je ze eerst wassen , daarna ontvellen , de zaadjes eruit halen en in kleine stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hooligansje