Gevulde Eieren Met Tapenade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/19/1998 - 11:41
Bereidingswijze
vul de eiwitten met het mengsel
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij de borrel
Ingrediƫnten
6eieren
1 potje tapenade(40 gr.)
1 el. olijfolie
slabladeren
bosje peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
vork,pan,bord
Leuke tips
bestrooien met gehakte peterselie en opdienen(of in de koelkast bewaren)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
118872
Homepage ID
1461
Smaak
N
Teller
880
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de eieren 10 min..onmiddelijk afkoelen in koud water.
pel ze en snij ze overlangs in tweeen.wip de dooiers eruit en leg de eiwitten op een schaal met slabladeren.
druk de dooiers met een vork fijn en meng ze met de olijfolie en tapenade tot een zachte substantie
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marjon