Bereidingswijze
Vet een ovenschaal in. Kook de aardappelen ongeveer vij minuten in water met zout en laat ze erna uitlekken. Kook de sperziebonen tien minuten in water met zout en giet ze hierna af. Bonen omschudden met boter, knoflook, azijn, zout en peper. Oven voorverwarmen op 200'C. Ovenschaal om en
om vullen met lagen aardappel en bonen. Ei loskloppen met Room Culinair, zout en peper. Eimengsel in vorm schenken. Olijven erover verdelen en dik met kaas bestrooien.
Gratin in midden van oven in ? 40 min. gaar en goudbruin bakken. Garneer het geheel met rozemarijntakjes.
om vullen met lagen aardappel en bonen. Ei loskloppen met Room Culinair, zout en peper. Eimengsel in vorm schenken. Olijven erover verdelen en dik met kaas bestrooien.
Gratin in midden van oven in ? 40 min. gaar en goudbruin bakken. Garneer het geheel met rozemarijntakjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een romige ovenschotel
Ingrediƫnten
400 gram aardappelen (in plakjes gesneden), 400 gram sperziebonen, 1 el boter of margarine, 1 teentje knoflook, 1 el azijn, zout, vers gemalen peper, 1 ei, 2 dl Room Culinair, 10 zwarte olijven, 150 g gratin-kaas (zakje) en een paar takjes verse rozemarijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
118869
Homepage ID
2527
Smaak
P
Teller
1911
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht