Bereidingswijze
uien bakken en de speklapblokjes door de bloem halen en met de ui meebakken,bouillon toevoegen en hierover de witte kool verdelen
bestrooien met laurier en kruidnagel(naar smaak)dit een half uur stoven.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak deze lichtjes in boter.
Roer vervolgens alles doorelkaar en geniet van een stevige pot
bestrooien met laurier en kruidnagel(naar smaak)dit een half uur stoven.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak deze lichtjes in boter.
Roer vervolgens alles doorelkaar en geniet van een stevige pot
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een stevige winterstampot voor de koude dagen
Ingrediƫnten
1kg.aardappelen, 1 kg gesneden witte kool,
300 gr speklapjes, 2 uien, zout, bloem,
gemalen kruidnagel, gemalen laurier, boter en een half bouillon blokje
300 gr speklapjes, 2 uien, zout, bloem,
gemalen kruidnagel, gemalen laurier, boter en een half bouillon blokje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118867
Homepage ID
1218
Smaak
N
Teller
471
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappelen gaar koken,ui snipperen, speklapjes in blokjes snijden en los het bouillon blokje op in een half kopje water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht