Kalfsschnitzels Met Parmaham En Salie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/18/1998 - 12:20
Bereidingswijze
Wrijf de schnitzels in met zout en peper en wentel ze door de bloem.
Schud het overtollige bloem er weer af. Wrijf de schnitzels aan een kant in met salie en leg op elke schnitzel een plakje ham. Klap de
schnitzels dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de olie in een koekepan en bak de schnitzels op hoog vuur in ca. 2 minuten bruin en gaar.
Leg de gevulde kalfsschnitzels op 2 warme borden en houd ze onder aluminiumfolie warm. Schenk de wijn bij het bakvet, roer de aanbaksels los en laat de jus op hoog vuur inkoken. Klop de boter erdoor. Schenk
de jus over het vlees. Serveer met groene asperges en spaghetti waardoor u een mengsel van even in olijfolie aangefruite knoflook met gesnipperde rode paprika, peterselie en bieslook schept.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker zacht kalfsvlees op Italiaanse wijze en snel te maken
Ingrediƫnten
4 kalfsschnitzel
naar smaak zout
naar smaak peper (wit)
1 eetlepel bloem
4 theelepels gedroogde salie
4 plakjes Parmaham
2 eetlepels olijfolie
1 deciliter droge witte wijn
25 gram boter
Leuke tips
witte wijn
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118864
Homepage ID
2314
Smaak
N
Teller
3256
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
charlesraam