Bereidingswijze
Vul de pan voor iets meer dan de helft met koud water, en die er iets zout bij en bestrooi met zwarte peper.
doe er de gehakballetjes,
de bouillontabletten, het kruidenbuiltje, de gehakte gemberwortel, de gehakte knoflooktenen, en de bleekselderij in en breng het langzaam aan de kook. (niet echt koken, moet tegen de kook aan blijven)
Laat dit tenminste 3,5 a 4 uur zachtjes trekken.(zacht vuurtje)
Doe er 15 minuten voor het serveren de soepgroenten en wat vermicelli bij
Serveer met soepstengels of geroosterd brood
Eet smakelijk
(opmerking: deze soep is sterk vocht-afdrijvend, zodat U dit niet vlak voor het naar bed gaan moet eten, een gezellige avond thuisblijven is aan te bevelen.)
doe er de gehakballetjes,
de bouillontabletten, het kruidenbuiltje, de gehakte gemberwortel, de gehakte knoflooktenen, en de bleekselderij in en breng het langzaam aan de kook. (niet echt koken, moet tegen de kook aan blijven)
Laat dit tenminste 3,5 a 4 uur zachtjes trekken.(zacht vuurtje)
Doe er 15 minuten voor het serveren de soepgroenten en wat vermicelli bij
Serveer met soepstengels of geroosterd brood
Eet smakelijk
(opmerking: deze soep is sterk vocht-afdrijvend, zodat U dit niet vlak voor het naar bed gaan moet eten, een gezellige avond thuisblijven is aan te bevelen.)
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een stevige groentesoep, waar je niet dik van wordt (Na het eten niet meer uitgaan)
Ingrediƫnten
4 rundvlees bouillon tabletten
1 kruidenbuiltje Groenten
1 forse struik bleekselderij (400-600 gram)
1 pakket gesneden soepgroenten
500 gram runder gehakt
wat vermicelli
2 tenen knoflook
1 stukje(3cm) verse gemberwortel
Soeparoma naar smaak
zout naar smaak
zwarte peper
1 kruidenbuiltje Groenten
1 forse struik bleekselderij (400-600 gram)
1 pakket gesneden soepgroenten
500 gram runder gehakt
wat vermicelli
2 tenen knoflook
1 stukje(3cm) verse gemberwortel
Soeparoma naar smaak
zout naar smaak
zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote pan (5 a 7 liter)
1 hakmolen of een staafmixer
1 hakmolen of een staafmixer
Leuke tips
Serveer de soep met soepstengels of licht geroosterd brood
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
118838
Homepage ID
1807
Smaak
N
Teller
8996
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijdt de gemberwortel in kleine stukjes of maal het fijn met een staafmixer
doe hetzelfde met de knoflook tenen
Maak gehaktballetjes van het gehakt (diam. 1.5-2 cm)
Snijdt de bleekselderij in stukken van ong 0,5-1 cm. (ook het groen)
doe hetzelfde met de knoflook tenen
Maak gehaktballetjes van het gehakt (diam. 1.5-2 cm)
Snijdt de bleekselderij in stukken van ong 0,5-1 cm. (ook het groen)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht