Bereidingswijze
pel en snipper de ui.verhit de boter in een pan en bak de ui zachtjes ca.4min..Roer de bloem erdoor en laat het mengsel ca. 1 minuut pruttelen.
Roer de mosterd erdoor en schenk scheutje voor scheutje de bouillon erbij.
Breng de soep aan de kook,voeg de macaroni toe en laat deze beetgaar worden.
Breng de soep op smaak met zout peper en roer de bieslook erdoor.
Roer de mosterd erdoor en schenk scheutje voor scheutje de bouillon erbij.
Breng de soep aan de kook,voeg de macaroni toe en laat deze beetgaar worden.
Breng de soep op smaak met zout peper en roer de bieslook erdoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voorgerecht
Ingrediƫnten
1 ui
20 gr.boter
1 volle eetlepel bloem
4 eetlepels grove zaanse mosterd
3/4 liter vleesbouillon
75 gr.(rode) kleine schelpjes macaroni
zout en versgemalen peper
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
20 gr.boter
1 volle eetlepel bloem
4 eetlepels grove zaanse mosterd
3/4 liter vleesbouillon
75 gr.(rode) kleine schelpjes macaroni
zout en versgemalen peper
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
van alles
Leuke tips
geen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
118836
Homepage ID
1461
Smaak
P
Teller
712
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht