Bereidingswijze
de uien in de boter fruiten daarna de bouillon en aardappels erbij doen en ca.10 min. laten koken ondertussen goed roeren.
de melk, bloem en de kaas met elkaar vermengen en bij de soep voegen.
onder goed roeren nog ca. 2 min.laten koken en op smaak brengen met zout en peper.bestrooien met peterselie.
de melk, bloem en de kaas met elkaar vermengen en bij de soep voegen.
onder goed roeren nog ca. 2 min.laten koken en op smaak brengen met zout en peper.bestrooien met peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
stevige soep
Ingrediƫnten
5 aardappels
2 flinke uien
20 gram boter
1 liter kippenbouillon
50 gram bloem
2 dl melk
150 gram geraspte kaas
zout, peper
peterselie
2 flinke uien
20 gram boter
1 liter kippenbouillon
50 gram bloem
2 dl melk
150 gram geraspte kaas
zout, peper
peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118835
Homepage ID
1675
Smaak
N
Teller
1283
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappels grof raspen
uien klein snijden
uien klein snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht