Bereidingswijze
Laat de selderij in ongeveer 10 minuten in de boter zacht worden. Snij ondertussen het brood in dobbelsteentjes en bak ze in olie tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, Voeg de champignons bij de bleekselderij en roer dit om tot ze gaar, maar nog wel kanpperig zijn. Voeg tot slot de croutons toe en serveer het gerecht direct.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een combinatie van knapperige bleekslederij, croutons en zachte champignons
Ingrediƫnten
2 stengels fijngesneden bleekselderij, 50 gram boter, 2 sneden brood, olie, 6 middelgrote in plakjes gesneden champignons.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118830
Homepage ID
2527
Smaak
P
Teller
437
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht