Bereidingswijze
- Doe de olie in de pan
- Voeg de ui, courgette, paprika, aubergine en champignons toe
- pers de knoflook er boven uit
- bak dit enkele minuten aan
- voeg de gepelde tomaten met vocht toe, de tomatenpuree (hoeveelheid naar gewenste dikte van de saus), een scheutje rode wijnazijn, chilisnippers, wat oregano, het laurierblad en wat druppeltjes worcestersaus.
- Roer dit goed door elkaar, draai het vuur laag en doe de deksel op de pan.
- Laat het geheel zachtjes koken.
- Dit is het moment om het water voor de pasta op te zetten, zodra de pasta dan klaar is, is de saus ook klaar
- Vergeet niet voor het serveren het laurierblad uit de saus te halen.
- Voeg de ui, courgette, paprika, aubergine en champignons toe
- pers de knoflook er boven uit
- bak dit enkele minuten aan
- voeg de gepelde tomaten met vocht toe, de tomatenpuree (hoeveelheid naar gewenste dikte van de saus), een scheutje rode wijnazijn, chilisnippers, wat oregano, het laurierblad en wat druppeltjes worcestersaus.
- Roer dit goed door elkaar, draai het vuur laag en doe de deksel op de pan.
- Laat het geheel zachtjes koken.
- Dit is het moment om het water voor de pasta op te zetten, zodra de pasta dan klaar is, is de saus ook klaar
- Vergeet niet voor het serveren het laurierblad uit de saus te halen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet vette, makkelijke, vegetarische spaghettisaus
Ingrediƫnten
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 250 gram champignons
- 1 ui
- 2 blikken gepelde tomaten met vocht
- 4 blikjes tomatenpuree
- 1 rode paprika
- 3 teentjes knoflook
- oregano
- 2 chilisnippers
- een scheutje rode wijnazijn
- een paar druppeltjes worchestersaus
- 1 laurierblad
- olijfolie
- 1 aubergine
- 250 gram champignons
- 1 ui
- 2 blikken gepelde tomaten met vocht
- 4 blikjes tomatenpuree
- 1 rode paprika
- 3 teentjes knoflook
- oregano
- 2 chilisnippers
- een scheutje rode wijnazijn
- een paar druppeltjes worchestersaus
- 1 laurierblad
- olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
- knoflookpers
- mes
- blikopener
- hapjespan
- mes
- blikopener
- hapjespan
Leuke tips
Geraspte kaas is erg lekker maar als je het slank wilt houden kun je beter parmezaanse kaas nemen. (of slankie)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
118788
Homepage ID
1430
Smaak
N
Teller
24889
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- was de courgette, schil deze en snijd hem in blokjes
- was de aubergine en snijd deze in blokjes
- borstel de champignons en snijd deze in vieren
- was de paprika en snijd deze in stukjes
- snijd de ui in ringen
- was de aubergine en snijd deze in blokjes
- borstel de champignons en snijd deze in vieren
- was de paprika en snijd deze in stukjes
- snijd de ui in ringen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht