Bereidingswijze
Kneed alle ingredienten (behalve de melk) goed door elkaar.
Doe er zoveel melk bij dat het beslag lekker soepel wordt.
bekleed een bakblik met bakpapier.
Maak van het beslag kleine bolletjes, leg ze op het bakblik en druk ze iets plat.
Bak ze in 15-20 minuten lichtbruin en gaar in een warme oven op 160 graden.
Doe er zoveel melk bij dat het beslag lekker soepel wordt.
bekleed een bakblik met bakpapier.
Maak van het beslag kleine bolletjes, leg ze op het bakblik en druk ze iets plat.
Bak ze in 15-20 minuten lichtbruin en gaar in een warme oven op 160 graden.
Vertel iets leuks over dit recept
uit een oud kookboek gevonden op een rommelmarkt.
Ingrediƫnten
150 gr boter op kamertemperatuur, 1/2 theelepel zout, 4 eetlepels melk, 125 gram bruine basterdsuiker, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 10 gram speculaaskruiden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1097955
Homepage ID
1203655
Smaak
A
Teller
437
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid