Bereidingswijze
Snij de abrikozen en de sinaasappelschilletjes fijn en vermeng driekwart ervan met de marspein.Maak er dunne rolletjes van ong 6 cm lengte van.Doe de room in een pannetje,breek de chocolade erboven in stukjes en verwarm au bain marie zodat de chocolade smelt.Laat de chocolade ong 10 min afkoelen.Prik steeds een marsepeinrolletje aan een vork,haal door de chocolade en laat drogen op een rooster.Herhaal dit nog een keer,bestrooi daarna met de rest van het kleingesneden fruit.Laat helemaal drogen en bewaar op een koele plaats.
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1097469
Homepage ID
1075122
Smaak
Z
Teller
602
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid