Belgische marsepeinbonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/06/2004 - 14:06
Bereidingswijze
Snij de abrikozen en de sinaasappelschilletjes fijn en vermeng driekwart ervan met de marspein.Maak er dunne rolletjes van ong 6 cm lengte van.Doe de room in een pannetje,breek de chocolade erboven in stukjes en verwarm au bain marie zodat de chocolade smelt.Laat de chocolade ong 10 min afkoelen.Prik steeds een marsepeinrolletje aan een vork,haal door de chocolade en laat drogen op een rooster.Herhaal dit nog een keer,bestrooi daarna met de rest van het kleingesneden fruit.Laat helemaal drogen en bewaar op een koele plaats.
Ingrediƫnten
  • 50 ge gedroogde abrikozen en gekonfijte sinaasappelschilletjes
  • 150 gr marsepein
  • 3 el slagroom
  • 100 gr pure chocolade.
  • Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    1097469
    Homepage ID
    1075122
    Smaak
    Z
    Teller
    602
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    annie0710
    Gelegenheid