Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200?C
Vermeng de honing met het halve ei. Zeef de overige bestanddelen boven een beslagkom, voeg het honing eimengsel toe en meng alles met een houten lepel tot een samenhangend geheel. Kneed de massa met een elektrische handmixer tot een soepel deeg. Laat het deeg minimaal een halve dag rusten en rol het daarna tussen twee met olie of boter bestreken vellen bakpapier uit tot een lap van circa 1 centimeter dikte. Snijd het deeg in de gewenste vorm en bak het ongeveer in 15 tot 20 minuten gaar.
Eet smakelijk.
Vermeng de honing met het halve ei. Zeef de overige bestanddelen boven een beslagkom, voeg het honing eimengsel toe en meng alles met een houten lepel tot een samenhangend geheel. Kneed de massa met een elektrische handmixer tot een soepel deeg. Laat het deeg minimaal een halve dag rusten en rol het daarna tussen twee met olie of boter bestreken vellen bakpapier uit tot een lap van circa 1 centimeter dikte. Snijd het deeg in de gewenste vorm en bak het ongeveer in 15 tot 20 minuten gaar.
Eet smakelijk.
Vertel iets leuks over dit recept
Maak ze nu zelf... Klik hier voor het recept
Ingrediƫnten
330 gram vloeibare honing
1/2 ei
300 gram bloem
12 gram bakpoeder
10 gram speculaaskruiden
1/2 ei
300 gram bloem
12 gram bakpoeder
10 gram speculaaskruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
houten lepel
Handmixer
bakpapier
Handmixer
bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1072551
Homepage ID
1220976
Smaak
N
Teller
645
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid