Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175-180 ?C
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor. Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe. Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor. Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud. Bak de cake in de voorverwarmde oven gaar.
Eet smakelijk
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor. Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe. Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor. Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud. Bak de cake in de voorverwarmde oven gaar.
Eet smakelijk
Vertel iets leuks over dit recept
Het klinkt raar maar het moet heel lekker zijn.. Ik heb het nog niet geprobeerd maar dat ga ik snel doen.. Eet smakelijk.
Ingrediƫnten
150 gram roomboter
150 gram basterdsuiker
3 eieren
50 gram water
150 gram bloem
snufje zout
speculaaskruiden
100 gram pepernoten.
150 gram basterdsuiker
3 eieren
50 gram water
150 gram bloem
snufje zout
speculaaskruiden
100 gram pepernoten.
Hulpmiddelen & keukengerei
Cakevorm van 800 gram inhoud
zeef
spatel
zeef
spatel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1072550
Homepage ID
1220976
Smaak
N
Teller
1003
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid