Bereidingswijze
De oven op 150 ?C voor verwarmen
In een kom de boter zacht roeren. Vervolgens de basterdsuiker,kruiden en zout toevoegen. Mengen en het zelfrijzend bakmeel en de melk erbij doen. Met koele hand snel tot deeg kneden en het deeg circa 30 minuten in de koelkast laten opstijven. Van het deeg kleine bolletjes maken en op de bakplaat leggen. En in ongeveer 15 minuten bruin bakken.
Eet smakelijk
In een kom de boter zacht roeren. Vervolgens de basterdsuiker,kruiden en zout toevoegen. Mengen en het zelfrijzend bakmeel en de melk erbij doen. Met koele hand snel tot deeg kneden en het deeg circa 30 minuten in de koelkast laten opstijven. Van het deeg kleine bolletjes maken en op de bakplaat leggen. En in ongeveer 15 minuten bruin bakken.
Eet smakelijk
Vertel iets leuks over dit recept
Ook zo verslaafd aan pepernoten?? Maak ze zelf in een uurtje...
Ingrediƫnten
100 gram boter
125 gram bruine basterdsuiker
1 a 2 eetlepels speculaas kruiden
zout
250 gram zelfrijzend bakmeel
? dl melk
125 gram bruine basterdsuiker
1 a 2 eetlepels speculaas kruiden
zout
250 gram zelfrijzend bakmeel
? dl melk
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier
Koelkast
Oven
Koelkast
Oven
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1072548
Homepage ID
1220976
Smaak
N
Teller
2812
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid