Albondigas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/13/2003 - 19:30
Bereidingswijze
pel en snipper de ui en de knoflook, kneed in een kom het gehakt de ui, 2 teentjes knoflook, 1/2 ei en zout en peper samen met wat chili goed door elkaar. maak er kleine gehaktballetjes van en haal ze door de paneermeel.
verhit de olie en bak de balletjes bruin. haal ze uit de pan. doe de tomaten in de pan en breng het aan de kook en maak het op smaak met zout, peper, honing en de rest van de knofloof maak het pittig met chilipeper, voeg de balletjes weer toe en verwarm het goed. direkt serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tapas
Ingrediƫnten
1 Rode Ui
3 Teentjes Knoflook
350 gram Rundergehakt
1 Ei
wat chilipeper
zout, peper
1 tl honing
paneermeel
1 blik tomatenblokjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1065302
Homepage ID
1210411
Smaak
P
Teller
2013
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
spijkj
Gelegenheid