hocolade-rozentruffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/03/2003 - 11:37
Bereidingswijze
Verwarm de boter samen met de slagroom in een steelpan op zacht vuur.
Voeg van het vuur af de stukjes chocolade toe en laat deze al roerend smelten.
Roer er de druppels rozenolie door en laat het mengsel in de koelkast stevig worden.
Vorm van het mengsel ca. 30 balletjes en rol deze door cacaopoeder.
Vertel iets leuks over dit recept
Rozenolie geeft deze verrukkelijke truffels een vleugje rozensmaak
Ingrediƫnten
Voor 30 stuks

>80 gram boter
>1/4 dl slagroom
>250 g pure chocolade
>15-25 druppels rozenolie
> Cacaopoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063965
Homepage ID
1176412
Smaak
A
Teller
587
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
j-de-jonge-kok
Gelegenheid