Bereidingswijze
Zet de amandelen op met ruim koud water en breng dit aan de kook
Stort de amandelen op een vergiet, spoel ze met koud water af, wrijf de bruine vliesjes eraf en droog de nootjes in een droge doek
Maal de amandelen door de amandelmolen
Voeg de suiker, het ei en wat zout toe, zodat een smeuige massa ontstaat
Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt
Bewaar het in een goed sluitend potje op een koele plaats
Stort de amandelen op een vergiet, spoel ze met koud water af, wrijf de bruine vliesjes eraf en droog de nootjes in een droge doek
Maal de amandelen door de amandelmolen
Voeg de suiker, het ei en wat zout toe, zodat een smeuige massa ontstaat
Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt
Bewaar het in een goed sluitend potje op een koele plaats
Ingrediƫnten
125 gr amandelen
125 gr kristalsuiker
1 ei
125 gr kristalsuiker
1 ei
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063236
Homepage ID
1211473
Smaak
H
Teller
681
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid