Bereidingswijze
Vermeng de honing, het ei, de speculaaskruiden, de anijs en het zout in een kom en roer het bakmeel erdoor
Laat het deeg afgedekt in de koelkast ? 1 uur rusten
Verwarm de Oven voor op 200?C
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar
Laat het deeg afgedekt in de koelkast ? 1 uur rusten
Verwarm de Oven voor op 200?C
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar
Ingrediƫnten
250 gr vloeibare honing
1 ei
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
Zout
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
Een ingevette bakplaat
1 ei
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
Zout
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
Een ingevette bakplaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063235
Homepage ID
1211473
Smaak
Z
Teller
1432
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid