Bereidingswijze
Verwarm de honing zachtjes en roer er de stroop door. Zeef de bloem en meng er de specerijen en het rijsmiddel erdoor. Voeg er de inmiddels afgekoelde honing en stroop bij en kneed het geheel tot een stevig deeg. Rol het deeg uit (onder huishoudfolie) of maak er vormpjes van in een koekplank. Leg het op een met boter ingevette bakplaat en bak het in een matig warme oven 160?C in circa 25 minuten lichtbruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere taai taai poppetjes
Ingrediƫnten
250 gram bloem
100 gram honing
1 eetlepel stroop
3 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel gemalen anijs
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel kruidnagelpoeder
? theelepel potas (kaliumcarbonaat)
? theelepel zout.
100 gram honing
1 eetlepel stroop
3 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel gemalen anijs
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel kruidnagelpoeder
? theelepel potas (kaliumcarbonaat)
? theelepel zout.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063175
Homepage ID
1211473
Smaak
Z
Teller
814
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid