marsepein

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/27/2003 - 14:21
Bereidingswijze
stamp de amandelen - het liefst in een mortier - met de suiker fijn. voeg dan beetje bij beetje het eiwit en de twee dooiers toe. als laatste voeg je het meel toe. je kunt het meel daartoe het beste in een zeefje in en met behulp van een lepel beetje bij beetje bij de andere ingredienten voegen. laat de marsepein even rusten en maak er dan leuke figuurtjes van.
Ingrediƫnten
200 gram amandelen
200 gram suiker
30 gram meel
2 dooiers en het eiwit van 1 ei
bereiding

Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Arabisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063174
Homepage ID
1211473
Smaak
Z
Teller
4306
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kook_piet
Gelegenheid