Pepernotencake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/27/2003 - 12:20
Bereidingswijze
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor.
Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een
mespuntje speculaaskruiden toe. Klop dit mengsel tot een glad
beslag en spatel de pepernoten erdoor. Giet het beslag in een
ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud. Bak de cake in
een voorverwarmde oven van 175-180 graden gaar
Ingrediƫnten
3 eieren ,50 gram water ,150 gram roomboter
150 gram basterdsuiker ,150 gram bloem ,snufje zout
speculaaskruiden ,100 gram pepernoten
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1063162
Homepage ID
1211473
Smaak
Z
Teller
2461
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kook_piet
Gelegenheid