Esther's speculaasparfait.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/24/2003 - 16:13
Bereidingswijze
Klop de eiwitten en de slagroom apart van elkaar stijf met de suiker. Verwarm de eidooiers met wat kaneellikeur (goed roeren) tot het wat bind. Blijf roeren tot het is afgekoeld!. Brokkel de speculaas in kleine stukjes. Spatel de slagroom en eiwit door elkaar, voeg voorzichtig de eidooiers, speculaaskruimels en speculaaskruiden toe. Zorg dat de massa luchtig blijft. Doe dit in 4 vormpjes en doe het minimaal 5 uur in de vriezer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als toetje.

Ingrediƫnten
200 ml slagroom-
2 eiwitten-
suiker-
2 eidooiers-
scheutje kaneellikeur-
6 speculaasjes-
1 theelepel speculaaskruiden.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kom, garde, steelpannetje en 4 vormpjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1062551
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
1962
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid