schuimpjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/18/2003 - 11:10
Bereidingswijze
Als de eiwitten stijf zijn, zeef je er 2 eetlepels poedersuiker door.
Daarna nog een minuut mixen. Schep de rest van de poedersuiker door het mengsel.
Op een ingevette bakplaat schep je kleine hoopjes van het schuim. Bak de schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand.
Na het bakken laat je de schuimpjes afkoelen op een taartrooster.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 3 eiwitten
  • 375 gram poedersuiker
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    mixer, oven, taartrooster
    Leuke tips
    je kunt de onderkant van de schuimpjes nog in gesmolten chocolade dippen en hard laten worden.
    Bereidingstijd
    > 120 min
    Keuken
    Internationaal
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    1061676
    Homepage ID
    1005668
    Smaak
    Z
    Teller
    902
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Oven op laagste stand voorverwarmen.
    Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
    Nu ga je de eiwitten stijfkloppen in de schoongemaakte kom.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    heleen61
    Gelegenheid