Bereidingswijze
Als de eiwitten stijf zijn, zeef je er 2 eetlepels poedersuiker door.
Daarna nog een minuut mixen. Schep de rest van de poedersuiker door het mengsel.
Op een ingevette bakplaat schep je kleine hoopjes van het schuim. Bak de schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand.
Na het bakken laat je de schuimpjes afkoelen op een taartrooster.
Daarna nog een minuut mixen. Schep de rest van de poedersuiker door het mengsel.
Op een ingevette bakplaat schep je kleine hoopjes van het schuim. Bak de schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand.
Na het bakken laat je de schuimpjes afkoelen op een taartrooster.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer, oven, taartrooster
Leuke tips
je kunt de onderkant van de schuimpjes nog in gesmolten chocolade dippen en hard laten worden.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1061676
Homepage ID
1005668
Smaak
Z
Teller
902
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven op laagste stand voorverwarmen.
Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
Nu ga je de eiwitten stijfkloppen in de schoongemaakte kom.
Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
Nu ga je de eiwitten stijfkloppen in de schoongemaakte kom.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid