Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht 140) Vet de vorm in met boter en bestrooi met bloem. Roer de cacao met 1 eetl. van de cakemix glad. Mix de boter in een kom romig, voeg de cakemix, cacao, eieren en melk toe. Mix de cake ca. 5 min. Schep de mix in de vorm. Bak de cake in ca. 1 uur in de oven gaar.
Laat de taart afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Halveer met het lange mes de taart overlangs en bestrijk de onderste helft met de jam en wat slagroom. Stapel de 2 helften op elkaar en bestrijk de rest van de taart met de slagroom. Decoreer de boven en de zijkanten van de taart met randen van diverse snoepjes.
Laat de taart afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Halveer met het lange mes de taart overlangs en bestrijk de onderste helft met de jam en wat slagroom. Stapel de 2 helften op elkaar en bestrijk de rest van de taart met de slagroom. Decoreer de boven en de zijkanten van de taart met randen van diverse snoepjes.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
leuk voor verjaardagspartijtje
Ingrediƫnten
200 gr. zachte boter + voor invetten, bloem voor bestrooien, 3 eetl. cacaopoeder, 1 pak cakemix, 3 eieren(m) 50 ml. melk, 250 ml. slagroom, 2 eetl. suiker, 2 eetl. aardbeienjam, veel vrolijke niet te harde snoepjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm (24 cm) kom, mixer, sateprikker, lang mes.
Leuke tips
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1032059
Homepage ID
1071171
Smaak
Z
Teller
3677
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid