Snelle IJstaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/31/2003 - 17:10
Bereidingswijze
Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Cake in 3 plakken snijden (LET OP: over de lengte snijden). Onderste plak cake met aroma besprenkelen. helft van roomijs over cake verdelen. Helft van aardbeien erop leggen. Afdekken met 2e plak cake. Rest van het ijs en aardbeien erop leggen. Chocolade raspen en over taart strooien. Direct serveren. De aardbeien kunt u natuurlijk ook door ander fruit naar keuze vervangen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
250 g aardbeien, 1 roomboter bitterkoekjescake (450 g), 2 eetlepels vanillearoma (fles a 24 ml), 1/2 liter Vanille Roomijs (bak a 1 liter), 30 g chocolade puur (reep a 75 g).
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1031999
Homepage ID
1190263
Smaak
Z
Teller
1216
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
feestganger
Gelegenheid