Bereidingswijze
doe het zout en de bloem in een grote kom,doe in het midden een kuiltje en breek hierin een voor een de eieren.mix de eieren door de bloem,en roer hier beetje voor beetje de melk door.schep de rozijnen door eht beslag en lat 5 min. rusten,Verhit wat olie in de kleine koekepan,schenk een beetje van het beslag in de pan,en beleg met plakjes appel.draai de pannekoek om als hij helemaal droog is en bak de andere kant.meng het kaneelpoeder(naar smaak)met de suiker.leg de pannekoek op een groot bord,bestrooi met wat kaneelsuiker en houd de pannekoek warm in de oven.Bak van de ene helft van het beslag appelpannekoek,en de andere helft peer.stapel de pannekoeken om en om en bestrooi de bovenkant van de taart met de kaneelsuiker.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gaaf voor een lekkere smulmiddag!
Ingrediƫnten
50 gr,rozijnen,125 gr.bloem,snufje zout,2 eieren,300 ml.melk,1 appel,1 peer,4 el.zonnebleomolie,3 el.suiker,kaneelpoeder.
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer,kleine koekepan
Leuke tips
Snijd de pannekoektaart in punten en serveer eventueel met extra kaneelsuiker.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1031961
Homepage ID
1003367
Smaak
Z
Teller
804
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 140?,was de rozijnen en laat ze uitlekken,schil de appel en de peer,haal de klokhuizen eruit en snijd ze in dunne plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid