Bereidingswijze
Haal dan met een lepel bolletjes uit de chocolade massa uit het pannetje en laat het bolletje door de chocolade rasp rollen. Doe het geheel in het papierenbakje.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
? 125 chocolade
? 75 gram boter
? 25 gram geraspte chocolade
? 2 eetlepels water
? 1 eierdooier
? koffie essence
? papieren bakjes.
? 75 gram boter
? 25 gram geraspte chocolade
? 2 eetlepels water
? 1 eierdooier
? koffie essence
? papieren bakjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een pannetje en lepel.
Leuke tips
Een oogstrelende tractatie voor een kinderfeestje/verjaardag.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1030402
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
611
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De chocolade in stukken snijden en samen met het water smelten. Roer dit goed zodat er een dikke massa ontstaat. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen. De eierdooier, de koffie essence en de boter (die je in een bakje met water hebt laten smelten) toevoegen en in de koelkast 30 minuten laten opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid