Bereidingswijze
1. Snijd van een halve peer een plakje van de bolle kant.
2. Leg de peer met de afgesneden kant op een bordje.
3. Schep een bolletje chocolade-ijs in het holletje van de peer.
4. Steek het afgesneden plakje peer in het bolletje ijs. (Als zeil).
5. Schenk wat chocoladesaus rond het perenbootje.
2. Leg de peer met de afgesneden kant op een bordje.
3. Schep een bolletje chocolade-ijs in het holletje van de peer.
4. Steek het afgesneden plakje peer in het bolletje ijs. (Als zeil).
5. Schenk wat chocoladesaus rond het perenbootje.
Vertel iets leuks over dit recept
Snel klaar, leuk en lekker toetje!
Ingrediƫnten
peer
chocolade-ijs
chocoladesaus
chocolade-ijs
chocoladesaus
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1029536
Homepage ID
302006
Smaak
Z
Teller
563
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid