Brooddeegschaapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/13/2003 - 15:28
Bereidingswijze
1.Rol een dunne plak uit van +/- 1 cm dik .Duw hierin een ijzerdraadje (kan je hem later aan ophangen)
2.Rol een slangetje en maak hiervan 4 pootjes en een staart
3.Vul het lijf lekker bol met haren. Gebruik hiervoor de knoflookpers en begin aan de onderkant en werk naar boven toe .
4.Duw met je duim een "kuiltje" op de plaats van het koppetje. 5.Maak een langwerpig kopje en zet dit vast in het "kuiltje"
6.Plak hieraan twee oren, prik neusgaten en mond met een coctail prikkertje
7.Breng een oogje aan van een peperkorreltje of bolletje deeg (het schaap kijkt achterom)
8.Breng op de pootjes nog enkele teenlijntjes aan .

Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
Brooddeeg.
Hulpmiddelen & keukengerei
Coctail prikkertje ,een ijzerdraadje ,knoflookpers.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1028781
Homepage ID
1086224
Smaak
N
Teller
669
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Brooddeeg maken, zie gerecht:"Brooddeeg voor kinderknutseltjes", op mijn pagina.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid