Bereidingswijze
Kook net zoveel eieren hard als je wilt. Breek een handvol pepsels in stukjes en prik die in het ei. Maak met tomatenketchup oogjes en eventueel met mayonaise de neus. Snij aan de onderkant een heel dun plakje van het ei weg zodat het egeltje stevig staat.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Eieren, ronde koekjesstaafjes, tomatenketchup en mayonaise.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpot.
Leuke tips
Leuk voor verjaardag/kinderfeestjes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1028622
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
514
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid