Bereidingswijze
1.) Zet een pan heet water op het vuur. Zet hierin een steelpan.
2.) Doe chocola en melk in de steelpan en roer tot alles gesmolten is. Zet het vuur uit.
3.) Haal de pan uit het water. Klop de eiwitten stijf. Schep die door de chocola.
4.) Schep de helft van de stijfgeslagen slagroom erdoor. Giet alles in schaaltjes.
5.) Zet die in de koelkast en wacht tot alles koud is. Geduld, het duurt minstens twee uur.
6.) Klop de rest van de slagroom stijf en versier je toetje met een slagroomspuit. vurrukkulluk!
2.) Doe chocola en melk in de steelpan en roer tot alles gesmolten is. Zet het vuur uit.
3.) Haal de pan uit het water. Klop de eiwitten stijf. Schep die door de chocola.
4.) Schep de helft van de stijfgeslagen slagroom erdoor. Giet alles in schaaltjes.
5.) Zet die in de koelkast en wacht tot alles koud is. Geduld, het duurt minstens twee uur.
6.) Klop de rest van de slagroom stijf en versier je toetje met een slagroomspuit. vurrukkulluk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk toetje en speciaal voor feestjes of kinderen die van chocolade houden
Ingrediƫnten
200 pure chocola, in brokjes ; 2 eetlepels melk ; 3 eiwitten ; 2.5 dl slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, steelpan, lepel, klopper, schaaltjes, slagroomspuit.
Leuke tips
de gesmolten chocola is ook heerlijk op een bolletje ijs of een halve peer
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1026813
Homepage ID
1188379
Smaak
N
Teller
485
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid