Bereidingswijze
Smelt de boter in een pannetje.
Meng in een andere schaal de kaakjes kruimels, de pindakaas en de basterd suiker.
Als de boter gesmolten is giet die dan in de schaal met de andere ingredienten(2)
Meng alles goed door elkaar met een houten lepel.
Smelt ondertussen voorzichtig onder roeren de chocolade in een ander pannetje.
Terwijl de chocolade smelt doe dan het pindakaas-mengsel in een ronde vorm.
Druk het pindakaas-mengsel gelijkmatig aan met de houten lepel en egaliseer.
Als de chocolade gesmolten is verdeel die dan gelijkmatig over het pindakaas-
mengsel en laat het afkoelen en daarna verder opstijven in de koelkast.
Meng in een andere schaal de kaakjes kruimels, de pindakaas en de basterd suiker.
Als de boter gesmolten is giet die dan in de schaal met de andere ingredienten(2)
Meng alles goed door elkaar met een houten lepel.
Smelt ondertussen voorzichtig onder roeren de chocolade in een ander pannetje.
Terwijl de chocolade smelt doe dan het pindakaas-mengsel in een ronde vorm.
Druk het pindakaas-mengsel gelijkmatig aan met de houten lepel en egaliseer.
Als de chocolade gesmolten is verdeel die dan gelijkmatig over het pindakaas-
mengsel en laat het afkoelen en daarna verder opstijven in de koelkast.
Ingrediƫnten
250 gram boter
125 gram pindakaas
375 gram basterd suiker
400 gram gekruimelde kaakjes
250 gram chocolade
125 gram pindakaas
375 gram basterd suiker
400 gram gekruimelde kaakjes
250 gram chocolade
Hulpmiddelen & keukengerei
2 steelpannetjes, schaal,houten lepel, ronde vorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1026748
Homepage ID
909597
Smaak
Z
Teller
424
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid