Bereidingswijze
1.Klop de eiwitten stijf met het citroensap en de maizena.
2.Voeg al kloppend beetje bij beetje de suiker toen.
3.Vorm met een grote lepel 8 tot 12 bergjes op de bakplaat.
4.Zet de oven nu op 120?C en bak de schuimpjes zo`n 35 min in het midden van de oven.Laat ze nog ongeveer 1 uur drogen in de oven.
2.Voeg al kloppend beetje bij beetje de suiker toen.
3.Vorm met een grote lepel 8 tot 12 bergjes op de bakplaat.
4.Zet de oven nu op 120?C en bak de schuimpjes zo`n 35 min in het midden van de oven.Laat ze nog ongeveer 1 uur drogen in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
15 gram boter,
4 eieren,
1 theelepel citroensap,
2 theelepels maizena,
250 gram suiker.
4 eieren,
1 theelepel citroensap,
2 theelepels maizena,
250 gram suiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
theelepel,bakpapier,bakplaat,koelkast en een grote lepel.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1025429
Homepage ID
1177590
Smaak
Z
Teller
444
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1.Verwarm de oven voor op 150?C.
2.Leg een vel bakpapier op de bakplaat en vet het papier in met boter.
3.Splits de eieren en zet de dooiers in de koelkast voor een omelet.
2.Leg een vel bakpapier op de bakplaat en vet het papier in met boter.
3.Splits de eieren en zet de dooiers in de koelkast voor een omelet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid