Bereidingswijze
1. Smelt de boter in een kleine steelpan. Voeg de bloem toe en kook al roerend 1 minuut.
2. Haal de pan van het vuur en roer de melk vermengd met de room erdoor. Zet de pan weer op het vuur en breng het mengsel al roerend aan de kook totdat de saus indikt. Laat hem 3 minuten doorkoken.
3. Roer mais en ham erdoor en schep alles in warme (mini) pasteibakjes (opwarmen volgens de gebruiksaanwijzing).
2. Haal de pan van het vuur en roer de melk vermengd met de room erdoor. Zet de pan weer op het vuur en breng het mengsel al roerend aan de kook totdat de saus indikt. Laat hem 3 minuten doorkoken.
3. Roer mais en ham erdoor en schep alles in warme (mini) pasteibakjes (opwarmen volgens de gebruiksaanwijzing).
Vertel iets leuks over dit recept
Feesthapje, 24 stuks
Ingrediƫnten
30 gr boter
2 eetl bloem
1,25 dl melk
1,25 dl room
130 gr mais uit blik
1/2 kop fijngesneden ham
24 kleine pasteibakjes
2 eetl bloem
1,25 dl melk
1,25 dl room
130 gr mais uit blik
1/2 kop fijngesneden ham
24 kleine pasteibakjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Baktijd: 15 minuten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1025265
Homepage ID
302006
Smaak
H
Teller
670
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid