Bereidingswijze
mengsel in kom op pan met heet water verwarmen tot het gaat binden .
drank met lang stuk pijpkaneel doorroeren.
kandeel in kandeelglaasjes of in kommetjes schenken.
drank met lang stuk pijpkaneel doorroeren.
kandeel in kandeelglaasjes of in kommetjes schenken.
Aantal personen
20.00
Ingrediƫnten
5 gr pijpkaneel
10 gr kruidnagelen
schil van een citroen
6 eierdooiers
100 gr witte basterdsuiker
1 l duitse rijnwijn
lange stukken pijpkaneel
10 gr kruidnagelen
schil van een citroen
6 eierdooiers
100 gr witte basterdsuiker
1 l duitse rijnwijn
lange stukken pijpkaneel
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1024545
Homepage ID
429848
Smaak
A
Teller
238
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kaneel,kruidnagelen en citroenschil 1 uur zachtjes laten trekken in 2 dl water.
mengsel zeven en iets laten afkoelen.
eidooiers met basterdsuiker schuimig kloppen,afgekoeld kruidenmengsel en wijn erdoor roeren.
mengsel zeven en iets laten afkoelen.
eidooiers met basterdsuiker schuimig kloppen,afgekoeld kruidenmengsel en wijn erdoor roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid