kandeel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/18/2003 - 10:33
Bereidingswijze
mengsel in kom op pan met heet water verwarmen tot het gaat binden .
drank met lang stuk pijpkaneel doorroeren.
kandeel in kandeelglaasjes of in kommetjes schenken.
Aantal personen
20.00
Ingrediƫnten
5 gr pijpkaneel
10 gr kruidnagelen
schil van een citroen
6 eierdooiers
100 gr witte basterdsuiker
1 l duitse rijnwijn
lange stukken pijpkaneel
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1024545
Homepage ID
429848
Smaak
A
Teller
238
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kaneel,kruidnagelen en citroenschil 1 uur zachtjes laten trekken in 2 dl water.
mengsel zeven en iets laten afkoelen.
eidooiers met basterdsuiker schuimig kloppen,afgekoeld kruidenmengsel en wijn erdoor roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mignon_a
Gelegenheid