Bereidingswijze
bloem, honing, olie en kaneel tot kruimeldeeg kneden. Is het ddeg te droog, voeg een beetje olie toe, is het te nat, voeg wat bloem toe.
Appel in stukjes in ingevette ovenschaal leggen, wat kaneel erover, wat citroensap erover en de rozijnen erbij.
De kruimels eroverheen strooien en ongeveer 30-40 minuten in de oven.
Appel in stukjes in ingevette ovenschaal leggen, wat kaneel erover, wat citroensap erover en de rozijnen erbij.
De kruimels eroverheen strooien en ongeveer 30-40 minuten in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
bedacht voor een buurmeisje met dieet
Ingrediƫnten
150 gram bloem
75 gram vloiebare honing
50 cl. zonnebloemolie
theelepel kanee
2 appels in stukjes
handje rozijnen
75 gram vloiebare honing
50 cl. zonnebloemolie
theelepel kanee
2 appels in stukjes
handje rozijnen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1023418
Homepage ID
925533
Smaak
Z
Teller
4467
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 160 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid