Bereidingswijze
zeef de bloem en voeg er de melk erbij,meng alles goed door elkaar,voeg er de eierdooiers erbij en de geweekte rozijnen,spatel het geklopt eiwit er onder en roer verzichten om,laat een koffielepel boter smelten in de pan en voeg 1/4 van het beslag er in,laat zachtjes bakken tot de onderkant goudgeel is,bak vevolgens de andere kant,laat zachtjes opdrogen,herhaal nog drie maal,
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
40 g rozijnen,4 eieren,40 g suiker,400 ml halfvolle melk,125 g zelfrijzende bloem,boter,abrikozenmoes,rumessence,
Hulpmiddelen & keukengerei
tefalpan
Leuke tips
dient op met de abrikozenmoes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1022329
Homepage ID
1004974
Smaak
A
Teller
4690
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de rozijne weeken in warm water met rumessence,klop de eiwitten stijf,klop de eierdooiers los met de suiker,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid