Bereidingswijze
Verhit 2 kneepjes Culinesse in een koekenpan, wacht tot de grote belletjes verdwenen zijn en schep een soeplepel beslag in de pan. Laat het over de pan uitvloeien en bak de pannenkoek op matig vuur goudbruin. Keer hem en bak de andere zijde goudbruin.
Bak op deze wijze pannenkoeken tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen.
Bak op deze wijze pannenkoeken tot het beslag op is. Laat de pannenkoeken afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
500 g bloem
2 eetlepels cacao
mespunt zout
1 l melk
6 eieren
Blue Band Culinesse
2 1/2 dl slagroom
3 eetlepels suiker
1 blik kersenvlaaivulling
chocolade stukken of hagelslag
2 eetlepels cacao
mespunt zout
1 l melk
6 eieren
Blue Band Culinesse
2 1/2 dl slagroom
3 eetlepels suiker
1 blik kersenvlaaivulling
chocolade stukken of hagelslag
Hulpmiddelen & keukengerei
Spuitzak
Leuke tips
Klop de slagroom met de suiker. Maak een stapel van de pannenkoeken met daartussen vlaaivulling gesmeerd. Spuit slagroom op de bovenkant van de pannenkoekentaart en garneer met stukjes chocolade of hagelslag.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1020089
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
6705
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
8
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zeef de bloem, cacaopoeder en zout boven een kom. Voeg beetje voor beetje al roerend de melk toe. Voeg een voor een de eieren al roerend toe. Laat het beslag even staan en roer het nogmaals goed door
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid